Cookies (“KolačićI”)

Profitlista-obrt.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Što su kolačići? Kolačić je malena datoteka koja se šalje na vaše računalo kada posjetite neku web-lokaciju. Kolačići pomažu web-lokacijama upamtiti informacije o vašem posjetu, primjerice, vaš odabrani jezik i druge postavke. S tim informacijama web-lokacije mogu učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web-lokaciju korisnijom. Više informacija o tome kako omogućiti/onemogućiti kolačiće: ovdje.

Uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja i informacija s profitlista-obrt.hr smatra se da su posjetitelji i korisnici upoznati s ovim Uvjetima korištenja te ih u potpunosti prihvaćaju.
Sadržaj koji pronađete na web stranici je zaštićen autorskim pravom te za svaku zlouporabu i distruibuciju ovog sadržaja sami snosite odgovornost sukladno zakonskim normama.
Autor i vlasnik web stranice profitlista-obrt.hr ni u kom slučaju neće biti odgovoran za loše tumačenje sadržaja i informacija kao ni za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem podataka.
Sadržaj i informacije objavljene na domeni profitlista-obrt.hr ne smijete kopirati niti distribuirati bez pismenog odobrenja. Dozvojeno je korištenje jednog ili dva odjeljka uz obvezan web link do izvora. Svako bespravno korištenje sadržaja sa profitlista-obrt.hr može biti pravno gonjeno.

Uvijeti korištenja mogu se promijeniti, nadopuniti ili modificirati u  bilo kojem trenutku.

Disclaimer

Prodajom proizvoda ili usluge ne dajemo garanciju u uspjehu, zaradi ili ostvarenju bilo kakve dobrobiti kao što i ne snosimo odgovornost za bilo kakve troškove ili štete nastale korištenjem proizvoda, usluga, savjeta ili sadržaja sa profitlista-obrt.hr,  mailing liste te ostalih izvora povezanih sa profitlista-obrt.hr, osim ako ugovorom nije drugačije definirano.

Svi savjeti, proizvodi ili usluge biti će napravljeni ili učinjeni u najboljoj najmjeri od strane stručnjaka ili osposobljenih osoba ali za njihovo loše korištenje ili tumačanje ne snosimo rizik niti dajemo garancije. Sve garancije koje proizlaze iz korištenja proizvoda ili usluga mogu biti regulirane jedino pravovaljanim ugovorom između dvije ili više strana.