SEO optimizacija Search Engine Optimization

Što je to SEO optimizacija?

SEO ili Search Engine Optimization podrazumijeva sve radnje koje imaju za cilj poboljšati rezultate pretrage na web tražilicama određene web sranice, bloga i sl. SEO optmizacija omogućava vam da postanete vidljivi na internetu te date sebi i svom businessu priliku za potencijalne klijente i partnere i to prirodnim putem, pomoću web tražilica poptu Google, Yahoo, Bing i dr.

Postoje mnogi načini za online promociju, ali SEO je uvijek bio #1 metoda internet marketinga, posebno na duže staze. Kada postignete dobre rezultate putem SEO optimizacije više ne morate plaćati oglašavanje po kliku i SEO vam nije trošak. Odabir marketinških metoda ovisi o vrsti vašeg businessa, ali SEO se uklapa u sve vrste jer ima za cilj ponuditi baš vašu web stranicu svim onima koji koriste web tražilice kako bi pronašli informaciju.

Cilj web stranice je da vas ona promovira. Ako imate web stranicu koja nema posjeta, onda vam ona stvara samo trošak i kao da ne postojite online. Za dobru online promociju sama izrada nije dovoljna, ona je samo početak vaše online prisutnosti i uvijet da svoj business istaknete potencijalnim kupcima i ostvarite uspjeh.

KLIKNITE ZA USLUGE SEO OPTIMIZACIJE

Leave a comment